Over Ons
Ik ben Jacob Slof, eigenaar en oprichter van Multiservice 058, Klus & Onderhoudsbedrijf uit Leeuwarden.

Ik heb mij laten inschrijven als bedrijf zijnde bij de kamer van koophandel te Leeuwarden in februari 2017 met als achterliggende gedachte dat ook klanten met de kleinere beurs recht hebben op hulp bij klussen groot of klein welke zeker ook betaalbaar horen te zijn voor deze groep klanten omdat ze deze klussen zelf niet kunnen of domweg het gereedschap of de middelen er niet voor hebben.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht als zakelijke klant, maar zekler ook als particulier. In de afgelopen jaren hebben we een klantenbestand opgebouwd van gemiddeld zo'n 230 klanten, waarvan driekwart terugkerend is als klant met nieuwe klusopdrachten voor ons. Ook groeit het aantal klanten nog dagelijks, en komen er steeds meer uiteenlopende werkzaamheden bij.

Hieronder een aantal beschreven werkzaamheden als willekeur van aanvraag.

  • Schilderen van woning, en boten
  • Dakreparatie's
  • Hekwerken en schuttingen
  • Riolering & hemelwaterafvoeren
  • Centrale verwarmingen, waterleiding, gas & Electra
  • Inbouw keukenapparatuur
  • Plaatsen van keukens en Badkamers
  • Renovatie & nieuwbouw
Heeft u ook een wens om iets te bouwen of heeft u herstelwerk o.i.d. vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op via de knop op de website Offerte aanvraag of bel ons telefoonnummer wat op de website staat vermeld bij contact. Wij geven u altijd een gratis en passende offerte berekend op uw wensen. Let wel op dat de prijzen ook kunnen gaan afwijken van de offerte i.v.m. prijswijzigingen van de groothandels waar wij mee werken, maar uiteraard informeren wij u daar optijd van. Wij werken uitsluitend op basis van vertrouwen en een wederzijdse klik. Als u akkoord gaat met onze offerte dan willen wij altijd een bevestiging via de mail van u met daarin uw akkoord om zo misverstanden te voorkomen tussen u en ons. Wij komen altijd vantevoren bij u langs om de situatie te bespreken en bekijken, uw wensen worden op papier gezet en met u overlegd. Wij doen nooit wat uit ons zelf we overleggen bij constatering van extra werk altijd eerst met u want u bent de opdrachtgever.